Alte Servicii

DOCUMENTE

Întocmirea documentelor de repatriere

_

Agenția noastră asigură întocmirea documentelor de repatriere, acestea incluzând și taxele aferente impuse de către instituțiile locale, medicina legală, primărie, apostilă (după caz), procuratură, aeroport, serviciul de consulat sau punctele vamale. Toate acestea sunt necesare obținerii în regim de urgență a documentelor privind repatrierea defunctului. Nu în ultimul rând, ne ocupăm și de traducerea și legalizarea tuturor documentelor.
Pentru a beneficia de serviciile noastre, persoana solicitantă trebuie să prezinte o serie de documente necesare demarării tuturor demersurilor privind obținerea în totalitate a documentelor de repatriere, după cum urmează: cartea de identitate a defunctului, certificatul de naștere, certificatul de căsătorie, actul de identitate al mandatarului.

ÎMBĂLSĂMARE

Tanatopraxia / Îmbălsămarea corpului

_

Îmbălsămarea reprezintă introducerea în corpul persoanei decedate a unor substanțe fluide ce au rolul de a stabiliza structura țesuturilor și de a ajuta corpul în întârzierea descompunerii. Ulterior, corpul va fi spălat cu o substanță antibacteriană, pentru a obține un rezultat plăcut și calitativ, finalizând procesul prin cosmetizarea acestuia.
Tanatopraxia constă într-un tratament postmortem și presupune îngrijiri ale trupului prin igienizare și conservare, absolut necesare în sectorul funerar şi cimiterial. Acestea constau în injectarea în sistemul arterial a unui fluid de conservare şi într-o serie de tratamente estetice aplicate corpului, care permit menţinerea unui aspect exterior plăcut timp de mai multe zile (cca. 10-15) de la data decesului, amânând procesul de descompunere.

LEGAL

Traducere și legalizare documente și acte

_

Pentru a putea repatria corpul unei persoane decedate, este necesară traducerea și legalizarea actelor acesteia, ele urmând a fi prezentate autorităților din statul unde s-a produs decesul.

La sosirea în țară a transportului funerar internațional, familia aparținătoare primește de la delegatul firmei toate documentele de repatriere în original. Acestea trebuie prezentate Registrului Stării Civile în vedea efectuării transcrierii certificatului de deces apostilat. Dacă există certificat de deces multilingv, acesta nu necesită traducere legalizată.

Contact Rapid

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon (004) 0747 610 339 (RO) / (0039) 380 232 8242 (IT) sau puteți completa formularul de contact, accesând butonul alăturat.