Contact

Telefon

RO: (004) 0747 610 339
IT: (0039) 380 232 8242

Adresă

Strada Trotuș, Nr. 13
Jud. Adjud, Mun. Vrancea

Servicii Funerare Complete

Pentru Persoane Decedate în Uniunea Europeană

_


Pentru asistenţă imediată, în cazul pierderii unei persoane dragi în Anglia, Franța, Belgia, Germania, Austria, sau orice altă țară din Comunitatea Europeană, ne puteți contacta prin intermediul formularului de repatriere alăturat, la telefon RO: (004) 0747610339 / IT: (0039) 3802328242 sau ne puteți scrie pe una din adresele de email [email protected] / [email protected].
Vă informăm că prin completarea formularului puteți solicita servicii complete de repatriere a trupului neînsuflețit al unei persoane din Comunitatea Europeană către România sau din România către oricare destinație din Europa. Apelați cu încredere la serviciile noastre!
Menționăm că informațiile pe care ni le furnizați prin prezentul formular sunt confidențiale și au ca unic scop informarea noastră cu privire la serviciile pe care ni le solicitați. Aceste informații ne vor permite să vă oferim un răspuns clar și complet cu privire la modalitățile și costurile de repatriere, în funcție de cerințele pe care le aveți și țara în care s-a întâmplat decesul.
Suntem disponibili non-stop, cu soluții optime pentru nevoile pe care le întâmpinați! Echipa Repatrieri Caritabil SRL

    Câmpurile semnalizate cu (*) sunt necesare pentru trimiterea acestui formular. Ne ajută în analizarea și pregătirea situației încă dinainte să ne auzim la telefon cu detaliile.