Despre noi

Agenția Funerară REPATRIERI CARITABIL SRL

Asigurăm Transport Funerar Profesional, din orice colț al Uniunii Europene către România.

_

Agenția funerară REPATRIERI CARITABIL S.R.L. este o echipă cu experiență, care oferă servicii de repatriere a decedaților și transport funerar în condiții sigure și de calitate. În momente de cumpănă, profesionalismul este cel care face diferența! Deși nu putem alina suferința pierderii unei persoane dragi, ne dedicăm activitatea pentru a transforma acest ultim drum al persoanei decedate, într-unul sigur, lipsit de incidente.

În fiecare an asistăm peste 100 de familii care se confruntă cu problema unui deces în străinătate. Prin serviciile oferite, eficientizăm procesul de repatriere a decedatului, deoarece realizăm transportul pe căi terestre în peste 90% dintre situații.

Procesul de repatriere a decedaților se realizează cu mașini funerare omologate în acest scop. Echipa noastră se ocupă îndeaproape ca întreg procesul să se desfășoare în condiții optime, asigurând inclusiv servicii de întocmire, traducere și legalizare a documentelor necesare în contextul dat.

Nu este deloc usor să scriem aici în câteva rânduri particularitățile fiecărui serviciu de repatriere decedați din fiecare țară. Deși modalitățile și legislația europeană în domeniu sunt asemănătoare cam peste tot, acestea au moduri diverse de aplicare în funcție de administrația locală pe raza căruia a avut loc decesul.

SIGURANȚĂ

Transport funerar în condiții optime

_

Ne implicăm în mod responsabil și tratăm cu profesionalism fiecare solicitare primită. Ne dorim să devenim un ajutor real pentru familiile care apelează la firma noastră în vederea repatrierii persoanelor dragi decedate în străinătate.

CALITATE

Garantăm servicii de calitate și seriozitate.

_

Oferim servicii de calitate și transparență în interacțiunea cu familiile care apelează la noi. Menținem activă comunicarea cu familia îndoliată pe tot parcursul procesului de repatriere, oferind acesteia informații complete privind procedura și costurile pe care aceasta le implică.

EXPERIENȚĂ

Firmă de top în domeniul repatrierilor

_

Etica profesională și valorile morale sunt cele mai importante și se regăsesc în fiecare serviciu pe care îl prestăm. Oferim siguranță și seriozitate clienților noștri. Dispunem de logistica necesară pentru a efectua servicii de repatriere în România din orice țară aflată în Europa.

Contact Rapid

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon (004) 0747 610 339 (RO) / (0039) 380 232 8242 (IT) sau puteți completa formularul de contact, accesând butonul alăturat.