Repatriere decedați din Belgia în România

Repatriere decedați Belgia - Transport funerar Belgia - ROMÂNIA

Decesul unei persoane apropiate dumneavoastră s-a produs în afara României, pe teritoriul altei țării – Belgia?

Noi vă putem ajuta să aduceți acasă persoana dragă, în condiții de siguranță totală. Agenția funerară Repatrieri Caritabil vă pune la dispoziție servicii profesionale de repatriere decedați Belgia – România, transport funerar Austria – România.
În cazul cetățenilor români care au decedat în Belgia , transportul funerar se poate realiza pe cale terestră sau aeriană.

Firma noastră vă oferă consultanță funerară pe întreg parcursul repatrierii. Pentru mai multe informații ne puteți contacta non-stop, suntem alături de dumneavoastră 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu servicii de repatriere complete de calitate. Numerele noastre de contact sunt: (004) 0747 610 339 și (0039) 380 232 8242.

Transportul trupului neînsufleţit în România se realizează în condiţiile prevăzute de legislaţie, în conformitate cu legile internaţionale aflate în vigoare. De asemenea, transportul funerar pe cale terestră se realizează exclusiv cu mașini autorizate, omologate în baza legislației în vigoare. Repatrierea persoanei decedate se poate realiza doar după ce au fost întocmite toate documentele necesare repatrierii în țara în care a avut loc decesul.

La orice serviciu de repatriere decedați și transport funerar Belgia – România, firma Repatrieri Caritabil asigură serviciul de conservare a corpului pe durata transportului.

Serviciile noastre de repatriere decedati și transport funerar Belgia sunt:

• Repatriere decedați din Belgia în România
• Transport funerar din Belgia în România
• Transport funerar cu avionul și transport funerar combinat cargo și mașină funerară
• Transportul funerar cu mașina funerară de la spital la morgă, la aeroportul de îmbarcare
• Întocmirea tuturor procedurilor necesare la medicină legală, poliție mortuară, spital, primărie, prefectură și consulatul românesc (acolo unde este necesar) în vederea obținerii pașaportului mortuar
• Servicii profesionale de îmbălsămare certificată
• Sicrie speciale pentru repatrieri conform normelor în vigoare în Belgia
• Servicii de consultanță juridică

Alte servicii oferite de firma Repatrieri Decedați sunt:

• Tratament certificat de conservare a corpului. Tanatopraxie.
• Sicrie speciale pentru repatrieri la preț de fabrica sau sicrie de lux
• Documente de vamă, cu îmbarcare de pe orice aeroport din Belgia – România

Vă ascultăm pentru a înțelege cât mai bine situația, apoi vom găsi soluția ideală și vă vom spune, asumându-ne toată responsabilitatea, despre CEEA CE TREBUIE FĂCUT și mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FĂCUT în asemenea situații.

Apelând la firma Repatrieri Caritabil vă asigurăm că problema cu care vă confruntați în acest moment are o rezolvare și că totul se va termina cu bine. Vă puteți baza pe profesionalismul, experiența și etica profesională pe care am reușit să le acumulăm.

Ne onorăm întodeauna promisiunile făcute familiei.

Cu deosebit respect,
Echipa Repatrieri Caritabil

Telefon RO: (004) 0747 610 339
Telefon IT: (0039) 380 232 8242
Email: [email protected] / [email protected]

Contact Rapid

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon (004) 0747 610 339 (RO) / (0039) 380 232 8242 (IT) sau puteți completa formularul de contact, accesând butonul alăturat.