Repatriere decedați din Comunitatea Europeană

Repatriere decedați Uniunea Europeană - Transport funerar din orice țară din Uniunea Europeană - ROMÂNIA

Agenția funerară Repatrieri Caritabil vă pune la dispoziție servicii profesionale de repatriere decedați din orice tara inclusa in Uniunea Europeană – România, transport funerar Uniunea Europeană – România.

Suntem la dispoziția dumneavostră pentru orice informație de care aveți nevoie. Oferim asistență telefonică 7/7. Numerele noastre de contact sunt: (004) 0747 610 339 si (0039) 380 232 8242.

La orice serviciu de repatriere decedați si transport funerar Uniunea Europeană – România, firma Repatrieri Caritabil asigură și serviciul de conservare a corpului pe durata transportului.

Iată ce îți putem include în pachetul de servicii de repatriere:

• transportul decedatului de oriunde din Europa înapoi în România
• sicriele speciale necesare pentru repatriere
• documentația legală necesară
• îmbălsămarea și pregătirea defunctului prin proceduri moderne si autorizate
• mașină frigorifică și condiții de transport mai mult decât decente
• o înmormântare conform tradițiilor și dorințelor familiei tale (la cerere)
• servicii de priveghi la capelă și pomenire a persoanei decedate, așa cum se cere și cum este corect (la cerere)

Vă ascultăm pentru a înțelege cât mai bine situația, apoi vom găsi soluția ideală și vă vom spune, asumându-ne toată responsabilitatea, despre CEEA CE TREBUIE FĂCUT și mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FĂCUT în asemenea situații.

Oferim transparență în cadrul colaborării cu dumneavoastră, încă de la început, prin răspunsuri concrete la orice întrebare aveți, vă trimitem în scris atât contractul, cât și factura proformă care conține doar serviciile necesare, discutate și aprobate.

Suntem responsabili în ceea ce spunem și ceea ce facem. După discuția cu noi vă putem asigura de faptul că veți putea lua o decizie înțeleaptă.

Apelând la firma Repatrieri Caritabil vă asigurăm că problema cu care vă confruntați în acest moment are o rezolvare și că totul se va termina cu bine. Vă puteți baza pe profesionalismul, experiența și etica profesională pe care am reușit să le acumulăm în decursul anilor.

Ne onorăm întodeauna promisiunile făcute familiei.

Cu deosebit respect,
Echipa Repatrieri Caritabil

Telefon RO: (004) 0747 610 339
Telefon IT: (0039) 380 232 8242
Email: [email protected] / [email protected]

Contact Rapid

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon (004) 0747 610 339 (RO) / (0039) 380 232 8242 (IT) sau puteți completa formularul de contact, accesând butonul alăturat.