Repatriere decedați din Franța în România

Repatriere decedați Franța - Transport funerar Franța - ROMÂNIA

Vă punem la dispoziție servicii profesionale de repatriere decedați Franța – România, transport funerar Franța – România. Dacă sunteți pe această pagină, cel mai probabil vă confruntați cu situația unui deces în Franța și aveți nevoie de soluții pentru repatrierea persoanei decedate în România. Agenția noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii funerare pentru ca persoana dragă trecută în neființă să se întoarcă acasă pentru o înmormântare conform tradiției.

Suntem la dispoziția dumneavostră pentru orice informație de care aveți nevoie. Oferim asistență telefonică 7/7 pentru decese naturale sau accidente. Numerele noastre de contact sunt: (004) 0747 610 339 și (0039) 380 232 8242.

Transportul funerar se desfășoară în condiții excelente atât din punct de vedere igienic, sanitar, estetic, cât și legal.

Pentru repatriere decedați Franța nu este necesar ca rudele să se deplaseze în țara unde a avut loc decesul. Firma noastră se va ocupa de toate aspectele incluse în procesul de repatriere decedați, de la acte, îmbălsămare, transport și înmormântare pe teritoriul României.

Vă vom asculta pentru a înțelege cât mai bine situația, apoi vom găsi soluția ideală și vă vom spune, asumându-ne toată responsabilitatea, despre CEEA CE TREBUIE FĂCUT și mai mult despre CEEA CE NU TREBUIE FĂCUT în asemenea situații.

Vă explicăm pas cu pas care sunt taxele de medicină legală, ce declarații sunt necesare din partea familiei și care sunt restul de documente de care trebuie să ne ocupam noi ca și firmă. Vom face toate demersurile necesare pentru a obține pașaportul mortuar, Certificatul de deces internațional , bine inteles tot ce tine de documente ,Puteți fi siguri că vă vom informa și vă vom explica absolut tot ceea ce trebuie să faceți la sosirea în România pentru preschimbarea documentelor eliberate de autoritățile din Franta în vederea obținerii certificatului de deces românesc.

Nu în ultimul rând, vă vom consilia despre cum puteți obține ajutorul de înmormântare în Franța. În funcție de fiecare caz, puteți beneficia de alte ajutoare și facilități fiscale în cazul în care familia se confruntă cu o astfel de problemă și legislația permite obținerea acestor ajutoare.

Serviciile noastre de repatriere decedați și transport funerar cu plecare din Franța sunt:

• Transport funerar din Franța în România
• Servicii de incinerare în Franța și repatrierea urnei cu cenușă în România
• Transport funerar cu avionul și transport funerar combinat cargo și mașina funerară
• Transportul funerar cu mașina funerară de la spital la morgă, la aeroportul de îmbarcare
• Întocmirea tuturor procedurilor necesare la medicina legală, poliție mortuară, spital, primărie prefectură și consulatul românesc (acolo unde este necesar) în vederea obținerii pașaportului mortuar
• Servicii profesionale de îmbălsămare certificată
• Sicrie speciale pentru repatrieri conform normelor în vigoare în Franța
• Servicii de consultanță juridică

Alte servicii oferite de firma Repatrieri Caritabil sunt:

• Sicrie speciale pentru repatrieri la preț de fabrică sau sicrie de lux (la cererea familiei)
• Documente de vamă, cu îmbarcare de pe orice aeroport din Franța cât și în România

Oferim transparență în cadrul colaborării cu dumneavoastră, încă de la început, prin răspunsuri concrete, Vă trimitem în scris atât contractul, cât și factura proformă care conține serviciile necesare, discutate și aprobate. de ambele părți.

Suntem responsabili în ceea ce spunem și ceea ce facem. După discuția cu noi vă putem asigura de faptul că veți putea lua o decizie înțeleaptă.

Ne onorăm întodeauna promisiunile făcute familiei,
Echipa Repatrieri Caritabil

Telefon RO: (004) 0747 610 339
Telefon IT: (0039) 380 232 8242
Email: [email protected] / [email protected]

Contact Rapid

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon (004) 0747 610 339 (RO) / (0039) 380 232 8242 (IT) sau puteți completa formularul de contact, accesând butonul alăturat.