Servicii de repatriere

european-union

Repatriere decedați din Comunitatea Europeană

Pierderea unei persoane dragi nu este ceva ce putem planifica sau pentru care putem spune că eram pregătiți. Noi vă putem ajuta să aduceți acasă defunctul, în condiții de siguranță totală. Agenția Repatrieri Caritabil vă pune la dispoziție servicii profesionale de repatriere decedați din orice țară din Uniunea Europeană în România.

united-kingdom

Repatriere decedați din Anglia în România

În caz de deces al unei rude aflate peste hotare, agenția Repatrieri Caritabil vă pune la dispoziție servicii profesionale de repatriere decedați Anglia – România. Vă putem ajuta cu servicii funerare complete pentru ca persoana dragă trecută în neființă să se întoarcă acasă pentru o înmormântare conform tradiției.

belgium

Repatriere decedați din Belgia în România

Repatrierea celor decedați presupune înapoierea corpului persoanei decedate în afara României la familia îndurerată, într-un sicriu special. Agenția funerară Repatrieri Caritabil vă pune la dispoziție servicii profesionale de repatriere decedați Belgia – România, transport funerar Belgia – România.

germany

Repatriere decedați din Germania în România

Vă punem la dispoziție servicii profesionale de repatriere decedați Germania – România și transport funerar Germania – România. Vă putem ajuta cu servicii funerare complete pentru ca persoana dragă trecută în neființă să se întoarcă acasă, alături de cei dragi pentru o înmormântare conform tradiției noastre.

french_flag

Repatriere decedați din Franța în România

La noi găsiți servicii profesionale de repatriere decedați Franța – România. Dacă sunteți pe această pagină, cel mai probabil vă confruntați cu situația unui deces în Franța și aveți nevoie de soluții pentru repatrierea decedatului în România. Agenția noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii funerare.

Contact Rapid

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon (004) 0747 610 339 (RO) / (0039) 380 232 8242 (IT) sau puteți completa formularul de contact, accesând butonul alăturat.