Sicrie repatriere

Agenția Funerară REPATRIERI CARITABIL SRL

Asigurăm Transport Funerar Profesional, din orice colț al Uniunii Europene către România.

_

Vă prezentăm în această pagina imagini cu sicriele folosite în cazul serviciilor de repatrieri . După cum se poate observa, în exterior aspectul sicrielor este similar cu cel al unui sicriu normal. Cu toate acestea, sicriele folosite pentru repatrieri sunt construite după standarde superioare în vigoare, conform cu cele mai înalte condiții de calitate impuse de poliția mortuară din țările europene.
În interiorul acestuia există un alt sicriu din tablă de zinc, după îmbrăcămintea sicriului (respetea) și valvola care reglează presiunea în interiorul sicriului de zinc pe parcursul transportului. Aceasta va reține mirosul urât care este degajat de bacteriile care produc descompunerea corpului fără viață. Între sicriul de lemn și cel de zinc există o peliculă care se va transforma în gel în momentul în care va intra în contact cu lichide.
Sicriul de zinc va fi sudat în prezența agentului de poliție mortuară din localitatea unde a avut loc decesul, apoi se va pune capacul de lemn care la rândul lui va fi închis ermetic cu 24 de șuruburi. La cele două extremități ale sicriului închis se va aplica sigiliul de poliție mortuară.

Pentru alte informații suntem la dispoziția dumneavoastră! Ne ocupăm de consiliere și asigurăm serviciu de asistență disponibil la orice oră! Ne puteți contacta cu încredere la telefon (004) 0747610339 /(0039) 3802328242 sau pe adresa de email [email protected]!

Contact Rapid

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numerele de telefon (004) 0747 610 339 (RO) / (0039) 380 232 8242 (IT) sau puteți completa formularul de contact, accesând butonul alăturat.